Kontakt mig

Jeg er altid åben for en snak og deler gerne ud af erfaringer og viden. Både over en kop kaffe, i forbindelse med temadage eller ved foredrag.

Har du spørgsmål, ideer eller bare lyst til komme i kontakt med mig, er jeg ikke langt væk.

Find mig på
mail: michael.wintherrasmussen@gmail.com
Twitter: @journalist20
LinkedIn: michaelwintherrasmussen

eller kontakt mig på telefon: 21 91 95 59

2 thoughts on “Kontakt mig

 1. Kære Michael,

  Jeg har lige læst dine to indlæg – “3 vigtige ting jeg har lært af at være mellem jobs” og “Elsk dine fejl, du bliver klog af dem!” .

  Fantastisk stor tak for dem, de er lige nøjagtig spot on og næring til der hvor jeg er i mit arbejdsliv, mangel på samme lige nu, og på vej til. Og accept af samme. Er selv hjertemenneske, og hvor kan jeg i den grad genkende det du skriver.

  Og ja – valget at træde fodspor, istedet for at træde i andres, koster. Det er til gengæld også langt sjovere når tingene så lykkedes. Og kan rent følelsesmæssigt så efterfølgende ophøjes til – kunst.

  Jeg mistede mit job under meget dramatiske omstændigheder her i sommers, og har fået en på frakken af livet. Jeg har i perioden frem til nu været mange faser igennem, og kan derfor genkende meget af det du beskriver, lige fra automatreaktionen, til anerkendende evaluering af ansættelses perioden, som i min sag drejer sig om 12,8 år….

  Det er først nu jeg kan se, og selv mærke meget af det du nævner i dine indledningsvist nævnte indlæg. Men hvor giver det nu dog bare rigtig god mening for mig nu, lige der hvor jeg så er kommet til i min process.

  Du nævner noget om fora og netværk. Det er der ofte sker, det er i hvertfald sket for mig, er, at man/jeg mister fokus i forhold til at skabe nye netværk i nyorieteringens hellige navn. Hvor skal man gå hen, hvilken retning skal mit liv tage osv. osv.

  Kan du anbefale nogle gode netværk – med det in mente – at jeg har et mindset der meget langt hen ad vejen, minder om dit, særligt omkring intrapreneur delen, for det er nemlig lige præcis sådan jeg nu ude fra kan se mig selv – tak for den vinkel også.

  Med venlig hilsen.

  Peter Witthaus Finsen

  • Hej Peter. Tak for ordene, og godt at høre, at du også har løftet blikket og åbnet op for refleksion. Det er en fantastisk investering i dig selv.

   Netværk er en hurdle. Måske i særdeleshed for os intrapreneurer. Vi er rigtigt gode til at netværke internt i det job, som vi har, fordi vi er dedikerede og engagerede. Vi ‘glemmer’ så bare også at løfte blikket og netværke i en bredere sammenhæng og uden for den cirkel, som vi nu satser hjerteblod i.

   Jeg har ikke lige et intrapreneur-netværk, som jeg kan præsentere dig for. Primært fordi jeg faktisk ikke har et systematiseret af slagsen 😉 Jeg har personligt valgt at prioritere styrkede relationer til dem, som jeg har en faglig og social relation til. Det er ikke nødvendigvis det nære netværk, men simpelthen dem, som min faglige vej har krydset og kemien har været god (ham eller hende, som man faktisk godt kunne tage en kop kaffe med, hvis muligheden bød sig, fordi man ville vide, at det ville være givende for begge). Blandt dem er der altid intrapreneurer (uden at de selv er klar over det). Det er dem, der udstråler lyst og energi til at ændre noget omkring sig i en positiv retning og som reflekterer over status quo. Dermed er de også gode at sparre med, fordi de kan slet ikke lade være. At de ikke er i samme branche kan sagtens være en fordel. Styrken i et netværk er netop at blande kvaliteterne, så det giver noget tilbage til netværket.

   Jeg prøver også at række ud til nogle af dem, som jeg slet ikke kender, men er blevet inspireret af. Det kan eksempelvis være ved at passe vedkommende op i forbindelse med et foredrag eller arrangement, hvor nogle af de indledende barrierer allerede er brudt ned, fordi man jo befinder sig samme sted, på samme tid og i en fælles kontekst 😉 Hvis man spiller med helt åbne kort og forklarer, at man er blevet inspireret og meget gerne vil invitere på en kop kaffe, så er det værste de kan sige nej. Det kan ingenlunde måle sig med gevinsten, der ligger i et ja 🙂

   Og ja, jeg ved godt, at det lyder nemmere end det er 🙂

   Og så vil jeg klart anbefale generelt at læse litteratur, blogs og følge mennesker på nettet, som du føler giver inspiration. Det gode ved inspiration er, at det altid efterlader et lille frø af optimisme og energi. Det kunne, når det kommer til intrapreneurship, eksempelvis være en mand som Simon Sinek. Hvis du ikke allerede kender ham, så kan jeg varmt anbefale både at tjekke hans bøger ud eller se og lytte til hans foredrag, som du kan finde på YouTube.

   God vind fremover
   Michael

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s