Bag om mig

Jeg er uddannet journalist, og har arbejdet professionelt med kommunikation i flere afskygninger i snart 20 år. Sideløbende kombineret med undervisning, forretningsudvikling samt team- og redaktionel ledelse.

Primært i en digital verden, men altid med et fokus på mennesker.

Jeg har suppleret den praktiske erfaring med uddannelser inden for coaching, ledelse, projektstyring og sociale medier. Den røde tråd har været udvikling fagligt som personligt. Både for mig selv og for mennesker omkring mig.

Hvad enten det drejer sig om at bygge nyt op fra bunden eller rekonstruere noget eksisterende, så har jeg haft fokus på de faglige og menneskelige ressourcer og søgt at skabe et fundament, der både er bæredygtigt, realistisk og samtidig på forkant med det marked, som det skal konkurrere i. Altid med plads til at slippe vanetænkning, udfordre status quo og give plads til kreativitet.

Jeg mener, at mennesker er den vigtigste, kreative ressource vi har, og vi bør hjælpe hinanden til at forløse det til en bedre og sjovere verden.