Skulderklap

Følgende er udvalgte udtalelser og anbefalinger – flere kan læses på min LinkedIn-profil

“Michael er med sin komplekse faglighed og nærværende personlighed en unik samarbejdspartner! Han evner at skubbe til den faglige overligger, fordi han stiller spørgsmålstegn til verden omkring sig og de faglige udfordringer, han bliver stillet overfor. Michael er overbevisende stærk til at nedbryde komplekse problemstillinger til handlinger, der skaber værdi og konkrete resultater – også i et farvand af mange tværfaglige hensyn. Med sin inspirerende positivitet formår han at tænke nye faglige løsninger og holde målet for øje uden at miste føling med processen og de mennesker, der er en del af den.
Som kollega er Michael nærværende, menneskelig, opløftende og løsningsorienteret. I rollen som leder og chef er han i en liga for sig! Man kan ikke undgå at skabe resultater, fordi man udvikler sig som menneske og faglighed i hans nærvær. Netop derfor gør han en stor og mærkbar forskel for en virksomhed og organisation og ikke mindst de mennesker, der er omkring ham.”
Marianne Marie Andersen, Souschef, Kommunikation ZBC

“Jeg har fornøjelsen af at arbejde tæt sammen med Michael hos CAMPUS Køge gennem en årrække og har kunne trække på hans altid konstruktive, kreative og tålmodige leder- og kommunikationsevner i et miljø med mange dagsordener, interessenter og høje krav. Michael er en utrolig ansvarsbevidst og vellidt kollega med en uvurderlig erfaring og faglighed. Han leverer. Han effektuerer løsninger. Han ser muligheder og går til udfordringer med entusiasme og et gå-på-mod, der aldrig svigter. Det betyder, at de opgaver, som Michael griber, bliver løst til alles udprægede tilfredshed. Han er relationsstærk og en dejlig “no-nonsense” person at arbejde sammen med. Han har et skarpt og veludnyttet intellekt, sans for diplomati og hjertet på rette sted. Jeg giver mine varmeste anbefalinger til Michael, som vil være et fund for enhver arbejdsgiver.”
Fie Illum Jessen, Campus-koordinator, Campus Køge

“Michael er et af de mest idérige, målrettede og forretningsorienterede mennesker, jeg har arbejdet sammen med. Han ser alting fra flere sider. Tænker naturligt fremgang, udvikling og fremtid ind i alle projekter og er mand for at holde, hvad han lover. Det sidste lyder simpelt, men er en sjælden og for mig yderst værdifuld egenskab. På det personlige plan er Michael en behagelig samarbejdspartner, der med sit empatiske og indsigtsfulde væsen altid er spændende og lærerig at være sammen med. Hans respektfulde omgang med andre mennesker er befordrende for stærkt samarbejde og dybe relationer, og det bidrager blot yderligere til en voldsomt energifyldt og interessant profil.”
Michael Vilster, kommunikationsmedarbejder, Danske Spil

“It has been great to work with Michael on BoligPortal.dk’s communication and PR strategy. Michael has quickly tapped his online communication insight and journalistic expertise into BoligPortal.dk’s business. As one of the few people I know, Michael knows how to combine social media, online business models and journalism/PR. His ideas are spot on and Michael’s dedication, humor and personality is unique.”
Henrik Løvig, adm. direktør, BoligPortal.dk

“I have had the privileged to know Michael from a professional point of view. He is very goal orientated but also very focused on management and leadership, in a servant way, of people in learning situations. Everybody feels comfortable with Michael around, which I think is necessary for working in developing projects. I wish Michael the best and hope to work with him again in the nearest future.”
Jørgen Aalbæk, Konsulent, AALBÆK Education

“Michael is a person who has great interest in the development of both journalism and online media – also with a focus on business models. Something you very rarely find in one person. Michael also has a curiosity that makes him very good at finding and discovering new ideas and tools. It’s a joy to have co-workers as Michael.”
Lars K Jensen, Editorial project manager, Ekstra Bladet Net

“Michael is a super professional and very effective online journalist, who understands online news media to the bone. It has been a pleasure working with Michael as a good colleague and I can recommend him to any online media who wants to develop their products to the best in business.”
Allan Sørensen, CEO, Pro2 Webbureau

“Michael er en gevinst for enhver arbejdsplads. Han besidder både professionalisme, ro og godt humør samtidig. Og alle dele smitter til hans kolleger, han står altid bag en god stemning. Derudover er han effektiv og nytænkende og kommer tit op med gode og velovervejede idéer. Herfra er kun godt at sige om Michael og hans professionelle indsats.”
Sanne Rosbøg, jourhavende, Ekstra Bladet Net

“Michael er visionær, kreativ og handlingsorienteret. De egenskaber gør – sammen med hans evne til at lytte aktivt og stille skarpe spørgsmål – at han hurtigt indtræder som den naturlige leder i en gruppe. Michaels store engagement, humor og personlighed er smittende, og han er en fornøjelse at være sammen med.”
Kis Søegaard, Project Manager, TDC Business Nordic

“Jeg nyder at udvikle nye ideer sammen med Michael. Han kan tænke business og journalistik og er samtidigt rigtigt godt selskab. Det er underholdende at samarbejde. Jeg håber, vi skal lave flere projekter sammen på Ritzaus Bureau.”
Bente Nørkjær, udviklingschef, Ritzau

“Michael has througout our cooperation shown great spirit, an open mind and will to seek results. Moreover, even though Michael never looses focus of the over all goal and long term strategic perspectives, he never steps away from dealing with the tasks at hand and make every little step count.”
Hans Peter Roth, Country Manager, Eurosport Danmark ApS

“Jeg har haft stor glæde af at arbejde sammen med Michael, som altid har en yderst professionel tilgang til sit arbejde. Michael besider evnen for at danne sig et samlet overblik, samt evnen til at gå dybt i detaljen, hvilket gør ham til en utrolig stærk inspirationskilde og sparringspartner. Derudover har han altid tilført vores arbejdsmiljø en stor portion humør og god stemning. Jeg vil ikke tøve et sekund med at anbefale Michael og håber på at komme til at arbejde sammen med ham igen på et andet tidspunkt.”
Christian Jelbo, Mobile Division Manager, Ekstra Bladet

“I’ve been working with Michael for 8 years. He is reliable, hardworking and social too. Especially his ability to “think out of the box” comes to my mind. We worked in different environments, but never had any problems combining our agendas to an operative solution.”
Steen Møller, Projekt Chef, Ekstra Bladet Net

“Michael er innovativ og erfaren når det gælder journalistik på nettet. Han er ikke bange for at sige sin mening om både design og indhold. Michael flyttede sporten på ekstrabladet.dk til nye ambitionsniveauer.”
Kim Pedersen, Head of Design, Ekstra Bladet Net

“Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Michael Winther-Rasmussen på ekstrabladet.dk i en årrække. Michael var i begyndelsen allround-journalist, og kunne hurtigt omstille sig fra at skrive om politik eller forbrugerjournalistik til at skrive om underholdning eller sport. Han var aldrig berøringsangst eller nervøs over at kaste sig ud i nye områder. Michael udviste stort ansvar og engagement, så da vi skulle udnævne en redaktionschef for sportsredaktionen, faldt valget helt åbenlyst på Michael. Han opbyggede ekstrabladet.dk’s sportsredaktion fra bunden, og placerede den som en af de vigtigste spillere på markedet. Michael gjorde et stort arbejde med at få redaktionen til at fungere optimalt – blandt andet ved at arbejde med teams – og var også primus motor i implementeringen af en lang række projekter (resultatformidling, livescore osv.) Vi var kede af at miste Michael, da han forlod os, fordi vi både mistede en vigtig kompetence og en humørfyldt og særdeles afholdt kollega.”
Erling Tind Larsen, redaktør og nyhedschef, Ekstra Bladet Net

“Michael er min tidligere chef på sportsredaktionen på ekstrabladet.dk, og jeg oplevede ham som en meget kompetent en af slagsen. Han er produktiv, positiv og omgængelig. Han lærer fra sig, og han sørger for, at folk rent teknisk er klædt på til de udfordringer, de vil møde. Michael kommunikerer med sine medarbejdere og holder samråd, inden han udstikker retningen. Og man ved, hvor man har ham. Han fortæller, hvor lang tid han går til møde, og hvad det handler om, så man som medarbejder hele tiden føler, at man ved, hvad der foregår i ledelsen og er forberedt på ændringer, inden de indtræffer. Michael er en fortræffelig og ydmyg kollega, der yder mindst lige så meget, som han kræver af andre.”
Thor Carlskov, Journalist, Ekstra Bladet Net

“Jeg nåede at arbejde tre år under Michaels ledelse på ekstrabladet.dk’s sportsredaktion. Det var tre gode og lærerige år, hvor jeg nåede at lære Michael at kende som et varmt og positivt menneske, der samtidig er i besiddelse af et journalistisk talent, der gavnede redaktionen. Han er en kreativ og iderig sjæl med mod og engagement i hverdagen. Som chef var han informativ og godt organiseret. Som medarbejder kunne man altid komme til ham med problemer og andre knaster i hverdagen, og man følte sig altid i godt selskab med ham. Jeg husker ham som en flittig og yderst produktiv kollega og chef. Hans selskab og gode humør er savnet.”
Hans-Henrik Hare, Journalist, Ekstra Bladet Net

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s